Surusidonnat hautajaisiin ja kukkakimput juhliin – Kukkakauppa Hautaustoimisto 

Lapinvuokko palvelee Kolarissa

Yhteystiedot

Kukkakauppa Hautaustoimisto Lapinvuokko Kolarissa tekee surusidonnat ja muut hautajaiskukat sekä kukkakimput juhlaan kuin juhlaan. Kukkakauppapalveluiden lisäksi tarjoamme kattavat hautauspalvelut toiveidesi mukaan. Ota meihin yhteyttä tai tule käymään liikkeeseemme.

Kukat arkeen ja juhlaan

Meiltä löydät kukat ja kimput niin iloon ja suruun kuin arkeen ja juhlaankin. Saat meiltä valmiit kimput sekä yksilölliset, toiveidesi mukaan sidotut kimput.


Esimerkiksi surusidonnoissa kuuntelemme tarkasti toiveitasi. Millainen kimppu sopisi parhaiten vainajan muistoa kunnioittamaan? Kokeneet ammattilaisemme voivat toki suunnitella hautajaiskukat myös ilman ohjeistusta. Osaavat työntekijämme valikoivat kimppuihin kauniit ja kestävät vaihtoehdot.


Voit myös hankkia meiltä kukat juhliin, kuten ristiäisiin ja hääjuhliin sekä muihin tilaisuuksiin: teemme kestävät morsiuskimput, hääkukat ja juhla-asetelmat tyylikkäästi.


Valikoimastamme löytyy myös erilaiset leikkokukat ja ruukkukukat. Voit tulla myymäläämme tutustumaan monipuolisiin vaihtoehtoihin!

Kattavat hautauspalvelut

Meiltä saat kaikki hautausjärjestelyihin liittyvät tuotteet ja palvelut. Haluamme tehdä hautajaisjärjestelyistä sinulle helppoa ja autammekin sinua myös käytännön järjestelyissä. Järjestämme sinulle surusidonnat, suruvihot sekä hautakivet ja arkut toiveidesi mukaisesti. 


Surun kohdatessa hautausjärjestelyt voivat tuntua raskailta ja vaatia paljon voimia, joten ammattilaisen apu voi olla tarpeen. Me hoidamme järjestelyt hienotunteisesti ja osaavasti, aina arkusta, vainajan pukemisesta ja arkun kuljetuksesta lähtien. Tule keskustelemaan kanssamme, me hoidamme kaikki hautajaisiin liittyvät järjestelyt omaisten sekä vainajan toiveiden mukaisesti.

Miksi valita Kukkakauppa Hautaustoimisto Lapinvuokko Ky?

Kokemuskuvake

Pitkä kokemus

Meillä on pitkä, usean vuosikymmenen kokemus alaltamme. Palvelumme ovat aina laadukkaita ja toteutus ammattitaitoista.

Asiakaskuvake

Kukat toiveidesi mukaan

Kukat ja kimput tehdään meillä aina tarkasti toiveidesi mukaan. Voit vaikuttaa valittuihin kukkiin sekä väreihin mielesi mukaan.

Asiakastyytyväisyyskuvake

Tyytyväiset asiakkaat

Laadukkaista palveluistamme kertovat parhaiten lukuisat tyytyväiset asiakkaat, joita meille onkin kertynyt jo paljon!

Täyden palvelun kukkakauppa ja hautaustoimisto

Kukkakauppa Hautaustoimisto Lapinvuokko Ky tarjoaa monipuoliset kukka- ja hautauspalvelut tarpeisiisi. Meiltä löydät niin kukat ja kimput eri tilaisuuksiin kuin kattavat hautauspalvelut avuksesi läheisen poismenossa. 


Toimipisteemme sijaitsee Kolarissa, Lapissa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, tai tulla käymään paikan päälle liikkeeseemme.